Imitallica
zondag - 22:25 uur

Dat Imitallica en Streetrock goede vrienden zijn, dat is geen geheim. De Metallica-tribute stond drie keer eerder op Streetrock en speelt dit jaar voor de aller aller allerlaatste keer in Bakel. Want, beste mensen, Imitallica gaat na ruim 20 jaar en vele honderden shows in binnen- en buitenland stoppen. Maar niet voordat ze nog een laatste tussenstop in Bakel maken en nog een keer het beste van Metallica over het kerkplein knallen. Verwacht een Nog-één-keer-alles-uit-de-de-kast-show van deze metal veteranen. Want daar zijn vrienden voor. Master! Master!

Imitallica is een tribute aan het vierkoppige monster dat luistert naar de naam Metallica! Sinds 2003 is Imitallica een graag geziene gast in kroegen, concertzalen en op de grotere festivals en heeft Imitallica honderden shows gepeeld in binnen- en buitenland.

De line-up van Imitallica is sinds 2003 niet veel gewijzigd, en dat is te horen. De band speelt strak, energiek en met overtuiging. De bandleden zijn ook actief in andere (tribute)bands waar het draait om rock en metal, maar de liefde voor Metallica is groot. Heel groot! Imitallica is met recht een waar eerbetoon aan de grootste metalband allertijden: Metallica!

Imitallica is:
John Klaus – zang
Arno Meulendijks – bas
Tim Liebregts – drums
Harm Neervens – gitaar
Willem Verachtert – gitaar