Sponsors

Word nu vriend van StreetRock

Word Vriend van StreetRock

Let op: aanmelden voor het Vriendenvan doek 2024 is niet meer mogelijk, nieuwe aanmeldingen zullen een plaats krijgen op het Vriendenvan doek 2025!

Help StreetRock nog mooier worden!

StreetRock is (en blijft!) een gratis festival, het bekostigen van het festival gebeurt voor een deel door sponsoring, en voor een deel door de opbrengsten aan de bar. Om StreetRock naar een nog hoger niveau te tillen kun jij daar nu ook persoonlijk aan bijdragen.

Wat krijg ik ervoor terug?

Op StreetRock zal een grote banner komen te hangen met daarop alle Vrienden Van StreetRock. Als je je aanmeldt als vriend van StreetRock komt jouw naam en/of foto hierop te staan. De foto die je op de vlag wilt hebben mag je helemaal zelf uitkiezen, dit kan een foto van jezelf zijn, van je vriendengroep of van je cavia. Uiteraard worden de foto's wel eerst door ons gescreend en moeten ze wel binnen de algemeen geldende fatsoensnormen vallen. Schokkende en/of discriminerende foto's zijn dus niet toegestaan. Vrienden Van StreetRock is alleen beschikbaar voor particulieren. Bedrijven kunnen terecht op onze sponsor pagina

Let op: aanmelden voor het Vriendenvan doek 2024 is niet meer mogelijk, nieuwe aanmeldingen zullen een plaats krijgen op het Vriendenvan doek 2025! Word nu vriend van StreetRock

Wat zijn de kosten/mogelijkheden?

Vriend van

Voor slechts €15,-euro per jaar word je vriend van StreetRock, een titel die je het hele jaar mag dragen! Daarnaast komt je (bij)naam op de "Vrienden Van" vlag te hangen op het terrein.

Supergoede vrienden

Vind je alleen je naam niet genoeg, wordt dan supergoede Vrienden Van StreetRock! Voor slechts €40,- komt niet alleen je naam op het "Vrienden Van" vlag op het terrein, maar komt er bij je naam ook een foto die je zelf uit mag kiezen.

VIP

Ben je helemaal hot van StreetRock, of wil je gewoon lekker opvallen op het "Vrienden Van" vlag. Wordt dan VIP! Voor slechts €100,- word je VIP, ben er wel op tijd bij, want er is maar plaats voor een beperkt aantal VIP's.

Doe mee!

Je kunt je hier inschrijven om vrienden van StreetRock te worden. Inschrijven voor het vriendenvan doek van 2024 kan tot en met 15 juni!Let op: aanmelden voor het Vriendenvan doek 2024 is niet meer mogelijk, nieuwe aanmeldingen zullen een plaats krijgen op het Vriendenvan doek 2025! Word nu vriend van StreetRock