Sponsors
Tree Gees
zaterdag - 20:45 uur

Bijna twee decennia aan concerten in Italië en in de wereld maken de Tree Gees tot een van de meest erkende en trouwe tributebands van de legendarische Bee Gees ter wereld. De band werd opgericht in de winter van 1997 ensindsdien heeft hij een intense live-activiteit gehad met evenementen, televisie- en radio-deelnames, een absoluut unieke show, een geweldige live-ervaring, en vooral een buitengewoon repertoire uitgevoerd met strengheid en perfectie zowel stilistisch als met lichtheid en ironie.

1100 shows
Na praktisch overal in Italië te hebben gespeeld, heeft de band veel erkenning gekregen ook in Europa, eerst met de productie van een tournee in Duitsland waardoor ze optraden in de
meest prestigieuze Duitse theaters, daarna met een reeks belangrijke shows in Polen, Zwitserland, Frankrijk, Nederland, Spanje, België, Vorstendom Monaco. Ze werken ook samen met Costa Cruises, en hebben daarmee tot nu toe honderden keren de podia van de theaters van de belangrijkste schepen hebben betreden door Noord-Afrika, de Emiraten, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied, Azië, Australië enz. voor een publiek in totaal meer dan 100.000 mensen.