11-12 Juli 2020
Gratis entree

Bad Medicine

zaterdag - 22:05 uur

The Bad Medicine Tribute Band biedt de show die Bon Jovi vroeger in de fantastische jaren 80 aanbood! De jaren van de eerste albums: Bon Jovi, 7800 ° Fahrenheit en de bekroonde albums Slippery When Wet en New Jersey! Een show zo dicht mogelijk bij het originele in elk detail, met de geluiden, het uiterlijk en de stijl van de gouden jaren van Glam Rock!
De band biedt ook een fantastische intro voor de uitvoering van het Moscow Music Peace festival 1989, toen Jon het historische concert opende en als een Russische soldaat in de menigte wandelde.

Bad Medicine werd in 2002 opgericht vanuit een idee van Danilo Bar, met de precieze bedoeling om de liedjes live te spelen waardoor Bon Jovi een deel van de geschiedenis van Rock and Roll kon worden en, recentelijk, om in de Rock and Roll Hall te worden opgenomen beroemd.

De brutale luide 80-opstelling van de band maakt hun shows uniek, energiek en onmisbaar. Ze maken het mogelijk om de emoties van de mooie en krachtige liedjes van Bon Jovi opnieuw te beleven, beginnend bij het eerste zelfgeschreven album Bon Jovi, naar Bon Jovi, 7800 ° Fahrenheit, Slippery When Wet en New Jersey! Natuurlijk zijn er ook de grote hits van de jaren 90 zoals Keep The Faith, Always, en de recentere chartale hymnes zoals It's My Life en Have a Nice Day.

De band voert liedjes met dezelfde muzikale en vocale natuurgetrouwheid die je kunt vinden in de albums van de legendarische New Jersey-band, verrijkt met details uit de echte live-uitvoering van de jaren 80, aangevuld met de gruis en betrokkenheid die alleen een echte Bon Jovi-fan is - zoals alle Bad Medicine-leden - kunnen op het podium brengen.

De show wordt aangevuld met kleurrijke glamourkleren en accessoires gedragen met durf op het podium en 20 jaar on-stage ervaring van deze muzikanten met een passie voor Rock'n'Roll.

Geniet van de voorstelling!