11-12 Juli 2020
Gratis entree

Prinz Klauz

zondag - 22:30 uur

*Newsflash*

Bekendmaking afsluiter StreetRock 2019. Dit willen wij graag doen met een persoonlijk bericht van de band zelf:

PRINZ KLAUZ STOPT

Aan alles komt een eind, zo ook aan Prinz Klauz. Wegens volle agenda’s hebben we in goed overleg besloten om dit jaar te stoppen met Prinz Klauz. En we sluiten af met een klapper … Streetrock 2019!

Wat hebben we fantastische tijden beleefd! Het begon met de Clash en leidde ons langs mooie podia en festivals in binnen- en buitenland. Vele legendarische momenten die we in ons hart hebben gesloten. We hebben ontzettend veel gelachen, gruwelijk genoten en we denken met respect en warmte terug aan alle mensen die erbij waren.

Prinz Klauz zou Prinz Klauz niet zijn als we niet met een klapper zouden eindigen. We zijn dankbaar dat we dit mogen doen in ons eigen thuis, op Streetrock in Bakel. Op zondag 14 juli sluiten we Streetrock af en halen we nog één keer alles uit de kast om Prinz Klauz te laten knallen, op een manier zoals we het altijd bedoeld hebben.

Het betekent ook dat we komende week beginnen aan de afscheidstour:

TRIBUTE TO THE HEROES

  • Zaterdag 9 februari: Tam Tam Deurne
  • Zaterdag 23 februari: Niekerk Groningen
  • Zaterdag 18 mei: Rock am Ringoven Mariaheide
  • Zondag 14 juli: Streetrock 2019 Bakel … het slotakkoord

Daarna zullen we ons met een lach en een traan en als vrienden voor het leven, in nieuwe avonturen gaan storten. Ontzettend bedankt en … laten we samen gaan genieten van de laatste optredens.

Hell yeah!

Prinz Klauz

Dus zorg dat je er op 14 juli bij bent bij het aller aller allerlaatste optreden van PRINZ KLAUZ!!!!

---

Prinz Klauz. Prinz Klauz maakt muziek op het snijvlak tussen Rock en Metal. Strak, ruig en met hier en daar een verrassende wending.  

De ervaren bandleden hebben een zeer verschillende muzikale achtergrond, die varieert het theaterproducties tot death metal. Dit levert een boeiend mengsel op, zowel qua muziekkeuze als qua uitvoering. Prinz Klauz brengt nummers van onder andere Volbeat, Godsmack, Shinedown, Pearl Jam en Megadeth.